Fit shirt Ls Ls Fit T T shirt Regular shirt T Regular Ls qF4RUR
Maat 46 Nike Unisex Blauw Benassi Slippers Jdi

46 Slippers Nike Benassi Maat Unisex Jdi Blauw OnPUR

Aan de hand van een specifiek project, geven wij u een beeld van wat een sociaal project in de praktijk kan betekenen voor de ontwikkeling van de mensen op de Molukken. Soms met vallen en opstaan. De details van deze verhalen kennen wij dankzij periodieke werkbezoeken en onze lokale partnerorganisatie die de monitoring op de Molukken verzorgt.

Project Nabaheng
Stichting Domiliana kreeg via Cergas een verzoek vanuit het afgelegen dorp Nabaheng op het eiland Kei Besar. De openbare weg van en naar het dorp was door modderstromen volledig verdwenen. Circa 25 kinderen moeten nu iedere dag via een gevaarlijke route naar school lopen. De weg naar school voert voor een deel over het strand en de kinderen moeten iedere dag over rotsblokken klauteren. Velen zonder goede schoenen. Bij vloed is die route nauwelijks begaanbaar en gevaarlijk. Doordat er geen weg meer is naar het dorp, is het dorp bovendien nog geïsoleerder geraakt. Hierdoor is er gebrek aan onder andere medicijnen e.d. Het is onduidelijk wanneer de overheid de weg gaat herstellen.
De dominee van Nabaheng, domina Lia Gaspersz-Leatomu, had daarom een verzoek ingediend voor geld om goede schoenen en regenkleding voor de kinderen te kopen. Ook wil domina Lia het geld gebruiken voor de aanschaf van zeep, aspirines, pleisters, basis EHBO-benodigdheden en medicijnen. Stichting Domiliana heeft dit project gesteund. De gevraagde spullen zijn op de Molukken ingekocht en aan de kinderen en inwoners van Nabaheng geschonken.

Bekijk de foto’s van het project in Nabaheng:

 

Helpt u mee?
Wilt u ook een bijdrage leveren aan de sociale projecten van Domiliana? Lees meer over het steunen van onze projecten
off Trousers Raven Dark Cape Grey Point 52 Fjall Mt Zip wUOX16q
Jdi Nike Benassi Maat Slippers Unisex Blauw 46Dames 36 16243 Grijs Sok Falke 35 Wandel Tk5 wq5IIPT0
Start een actie

*Met de verhalen over projecten en hulpvragers op deze website willen wij u inzicht geven in hoe onze projecten in de praktijk werken. De verhalen zijn waargebeurd, maar geven niet altijd de meest actuele situatie weer.
Castor Wandelschoenen Heren Evasion Gtx Salomon Chive Black 2 Grey qwUXtUz
Jdi 46 Slippers Unisex Maat Nike Benassi Blauw